• TRIMAD d.o.o, Kamniška c. 19b, 1230 Domžale

FB

Ploščata tesnila

Podjetje Richard Klinger je bilo prvo podjetje na svetu, ki je razvilo tesnilno ploščo (1898) in si ustvarilo ime KLINGERIT, ki ga poznamo še danes. Od takrat se je veliko spremenilo nekaj pa je ostalo isto – Klinger Dichtungstechnik je številka ena v razvoju in proizvodnji visoko kakovostnih tesnilnih materialov na svetu.
Naj naštejemo le nekaj: Grafitna tesnila za paro, tesnila za visoke temperature do 1000 C, tesnila za morsko vodo in zelo korozivne pogoje, tesnila v živilski, farmacevtski in kemični industriji, tesnila v naftni industriji, več kot 30 različnih vrst.
Za zahtevne pogoje ponujamo kovinska spiralna tesnila in jeklene O ringe.
Klingersil tesnila lahko izbirate sami, lahko pa vam pri tem pomagami mi.

Tri clamp tesnila in 0 ringi

Široka paleta tesnilnih materialov, ki zadovoljujejo različnim  pogojem  in  zahtevam  industrijskega sektorja.
EPOM, NBR, VMQ, FPM, FFKM, FEP …
O-ring tesnila so primerna tako za statično kot dinamično tesnjenje in so ob ustrezni izbiri materiala, učinkovita za tesnjenje vseh tekočin in plinov.
Pravtako so na voljo v vseh možni materialih in standardih tesnila za Tri-clamp spoje.

Drsna tesnila za črpalke

Standardna in specialna mehanska drsna tesnila, namenjena črpalkam v živilski, kemični, lesni, papirni, naftni in ostali industriji… Nudimo tudi servis in obnovo starih tesnil, ter svetovanje pri izbiri novega tesnila. Na voljo drsna tesnila za večino proizvajalcev črpalk, ki se jih uporablja na slovenskem trgu.

Cartridge dvojna drsna kompaktna tesnila

Dvojna ali cartridge drsna tesnila zahtevajo od uporabnika kar nekaj znanja in izkušenj. V primeru, da iščete tovrstno rešitev za vašo napravo, vam lahko ponudimo nova tesnila s strani proizvajalca ANGA, ki je visoko tehnološko podjetje s številnimi referencami širom Evrope. Skupaj vam lahko pripravimo alternativo obstoječi rešitvi, ponudimo celovito rešitev (skupaj s termo sifonsko posodo ali črpalko) ali pa obnovo tesnil.  Omogočamo tudi izobraževanje in demontažo/montažo  drsnih tesnil.

Pletene tesnilne vrvice

Ponujamo najrazličnejše tesnilne vrvice na osnovi PTFE in grafita. Tudi za najzahtevješe pogoje in certificirane z različnimi certifikati.