• TRIMAD d.o.o, Kamniška c. 19b, 1230 Domžale

FB

Lopute za daljinsko ogrevanje

Lopute ZWICK so vodilno podjetje pri razvoju in prodaji triekscentričnih zapornih loput.  Primerne so za daljinsko ogrevanje kot tudi za številne ostale zelo zahtevne procese. Edinstvena konstrukcija zagotavlja optimalno upravljanje loute, ali ročno ali s pogonom.

Tri-con, unikatna tritočkovna »triple-offset«  loputa – povezava

Regulacijske – dušilne lopute

Regulacijski ventili TRI-SHARK lahko doseže skoraj enako lastnost, ki ustreza standardnim regulacijskim ventilom. Poleg tega ponuja velike prednosti na področju kavitacije, zmanjšanje hrupa in tudi dinamično zmanjšanje navora.

Tri-shark – povezava

ZAPORNE LOPUTE: prirobnični spoj, medprirobnične

Ponujamo najrazličnejše opcije zapornih loput – medprirobnične, z navojnimi ušesi, sredinska ali ekscentrična vpetost, z ročico, polžnim, motornim ali pnevmatskim pogonom. Na voljo različni materiali, primerni za vodo (sanitarno, pitno, morsko), paro, olja, pline, visoke temperature in ostale zahtevne procesne medije. Ohišje iz litega železa, sive litine, litega jekla, nerjavečega jekla, aluminija, medenine PVC-ja. Material tesnil EPDM, NBR, Viton, PTFE, kovinsko tesnjenje. Ob dobavi zapornih loput, dobavimo tudi vse ustrezne certifikate; opcija je tudi Atex certifikat za eksplozivne medije, ACS za pitno vodo in FDA certifikat.

Dvoekscentrična loputa S40 BRAY – povezava

NEPOVRATNE LOPUTE: medprirobnične, navojne, varilne

Nepovratne lopute na voljo z enojnim ali dvojnim diskom. Običajne medprirobnične, Swing (navojni ali prirobnični priključki), Wafer, Wafer swing različnih proizvajalcev in materialov. Na podlagi vaših zahtev, lahko ponudimo različne materiale, primerne za različne procesne pogoje – medenina, karbonsko jeklo, lito jeklo, nerjaveče jeklo, polipropilen, z mehkim ali kovinskim tesnjenjem.

Medprirobnične dušilne lopute

Zastopamo podjetje Klinger Fluid Control, ki je s ponudbmo KVN zapornih ventilov vodilno na tem področju že skoraj 100 let.

Zastopamo podjetje ZWICK Armaturen, ki je vodilni proizvajalec zapornih loput, saj njihovi produkti izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti – tudi za najzahtevnejše pogoje!