• TRIMAD d.o.o, Kamniška c. 19b, 1230 Domžale

FB

ADCAMat črpalke

Adca ponuja različne črpalke za kondenzat in olja.

Portugalski proizvajalec Adca je razvil kar nekaj različnih črpalk primernih za kondenzat in olja. Črpalke se lahko upravljajo s paro, komprimiranim zrakom ali drugimi plini.

Več o črpalkah ADCA …

AFFETTI črpalke

CALPEDA črpalke

Calpeda je vodilno italijansko podjetje pri proizvodnji črpalk, saj letno proizvedejo več kot 2.000 vrst črpalk z močjo od  0,5 do 200 kW.

Kupcem ponujamo široko paleto črpalk za najrazličnejše namene: za gospodinjske namene, industrijska polja, podtalnico, odpadne vode in kanalizacijo, za civilne obrate, gradbeni sektor, kmetijske in namakalne namene in bazensko tehniko.

CFS Inox črpalke

FRISTAM črpalke

Fristam je po vsem svetu priznan kot proizvajalec črpalk iz nerjavečega jekla najvišje kakovosti.

V skladu z najvišjimi standardi razvijajo popolnoma zanesljive rešitve, popolnoma prilagojene vašim specifičnim aplikacijam – narejene po meri in posebej prilagojene vašemu sistemu. Črpalke so primerne v številnih industrijskih procesih v prehrambni, kozmetični, farmacevtski in kemični industriji.

FLOWSERVE črpalke

HILGE črpalke

Hilge črpalke

IMP črpalke

Proizvodni program IMP PUMPS obsega črpalke za HVAC aplikacije.

Črpalke so prirobnične, navojne, enojne ali dvojne, z ohišjem iz brona ali sive litine. Vsa ohišja iz sive litine so izvedena s kataforezno površinsko zaščito. Proizvodni program črpalk obsega 5 glavnih izvedenk : NMT, GHN, MULTISTAGE, INLINE in SAN.

OBL črpalke

SERO črpalke

sero črpalke

SHERZINGER črpalke

SHERZINGER črpalke

TURBO VACUUM črpalke